Na meniju su nam zvijezde mediteranske kuhinje!

Na meniju su nam zvijezde mediteranske kuhinje!

Ovogodišnje putovanje kroz najukusnija jela započinjemo jednom od najzdravijih kuhinja – mediteranskom! Osim što će vam u 1. mjesecu donesti miris mora i ljetnog sunca, također će olakšati i zdravi početak nove godine kojeg ste si zacrtali.

Mediteranska kuhinja može se pohvaliti titulom jedne od najzdravijih zbog prirodnog načina pripreme, jela bogata ribom i povrćem i korištenjem biljnih ulja za pripremu, pogotovo onog najukusnijeg – maslinovog!

To znači da je mediteranska kuhinja ispunjena antioksidansima, kao i omega-3 i omega-6 kiselinama i nezasićenim masnim kiselinama koje imaju blagotvorno djelovanje na zdravlje.

Okusi Italije, Španjolske, Turske, Izraela, Albanije i naravno, naše jadranske obale inspirirali su jela na našem meniju. Upecajte file od grdobine u ukusnom vinu i kremasti rižoto od sipe ili uživajte u telećem kareu s koricom od začinskog bilja i telećem kareu s umakom od inćuna, kapara i maslina.

 

Delicije tjedna naše mediteranske kuhinje isprobajte na lokacijama: Avenue Mall, Arena centar, City Center One East, City Center One West,

Centar Cvjetni, Max City Pula i Supernova Zadar.

#tjedanmediteranskekuhinje

#foodie

#foodiedailyrestaurants