Domaća tjestenina blog

Tjestenina domaće kvalitete od baranjske durum pšenice

Obožavamo tjesteninu! Baš zato smo upotrebom tjestenine domaće proizvodnje svim ljubiteljima Paste Faste odlučili pružiti pravo gastronomsko iskustvo.

Suradnju s tvrtkom Naše klasje pokrenuli smo kako bismo svim ljubiteljima tjestenine omogućili isprobavanje različitih vrsta i kombiniranje raznovrsnih ukusnih umaka.

Tvrtka Naše klasje nastala je 2001. godine kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda s ciljem kreiranja razvoja i prodaje inovativnih proizvoda, a iz njihovog asortimana posebno se istaknula svježa tjestenina Aurelia, koja u proizvodnji zauzima vodeće mjesto.

Njihova predanost u pružanju svježih namirnica, u skladu je s našom misijom za pružanje slasnih obroka, pa Aurelia izvrsno upotpunjuje Pastu Fastu.

Pasta_ Fasta_Aurelia tjestenina

S početkom kolovoza posebnu preporučujemo Piletinu Alfredo, pečenu na maslacu u umaku od vrhnja, s mirisnim češnjakom i u kombinaciji s pestom od sušenih rajčica te uvijek popularni Bolognese s mljevenom junetinom. Za cijeli ćete obrok u kombinaciji s pićem platiti svega 7 eura.

Potražite nas u Areni, Centru Cvjetni, City Center One East-u, City Center One Westu-u i Supernova centru u Zadru…

i ono najbitnije, uživajte u uvijek svježoj tjestenini!