tjedan vegeterijanske kuhinje foodie

Ovaj tjedan kuhamo vegetarijanski!

Nakon tjedna mediteranske kuhinje, ovogodišnje putovanje kroz kuhinje i okuse Foodie nastavlja tjednom vegetarijanske kuhinje.

Je li ručak ručak ako ne sadrži juhu? Mi smo sigurni da svaki dobar obrok treba započeti juhom, zato smo za Tjedan vegetarijanske kuhinje pripremili posebno ukusnu juhu od batata, mrkve i jabuke.

Obojite ove sive dane u veljači vitaminima, mineralima i antioksidansima iz batata, a beta karoten koji boji mrkvu u narančastu, u vašem organizmu pretvara se u vitamin A i osigurava da vaš vid ostane oštar. 😊 Batat u našem Tjednu vegetarijanske kuhinje dolazi u još jednom, posebno hrskavom obliku – kao pommes. Tko još nije probao ovu vege delikatesu, sada je pravo vrijeme!

Vaše tanjure zazelenit ćemo pireom od brokule s prženim bademima koji dolaze s dozom sreće i antistresnog djelovanja. Pogotovo kada su u kombinaciji s vege medaljonima koji će posebno razveseliti sve vegetarijance koji vole hrskavo.

Ali naš vegetarijanski meni ne bi bio potpun bez posebnog gastro trenutka – vege zapečenih njoka s karameliziranim soja filetima. Znamo da, zvuči toliko dobro da jedino na što možete sada reći  je mljac, kad je pauza?

Vege burger s pommesom fritesom i vege chimichanga s karameliziranim soja filetima ipak su kraljevi našeg tjedna vegetarijanske kuhinje. Paprika, kukuruz, luk, grah, rajčica s rastopljenim sirom u chimichangi osvojit će sve fanove meksičke kuhinje, a možete ju uzeti i s posebnim dodatkom blagog umaka.

 

meni_vege tjedan

Što da drugo kažemo, osim dobar tek!

Delicije Tjedna vegetarijanske kuhinje isprobajte na lokacijama: Avenue Mall, Arena centar, City Center One East, City Center One West, Centar Cvjetni,

Max City Pula i Supernova Zadar.

#tjedanvegetarijanske kuhinje

#foodie

#foodiedailyrestaurants