Petak je dan za pržene lignje u Foodie-u!

Sigurni smo da nam je petak svima jedan od najdražih dana. Kraj radnog tjedna, bliži se vikend, vesela atmosfera i dobro raspoloženje koje vlada od jutra! Petak je podsjetnik da je barem jednom u tjednu dobro preskočiti meso i odabrati riblji ručak, a jedna od omiljenih opcija su svakako lignje!

Foodie je idealno mjesto za pojesti dobre hrskavo pržene lignje. Savršene su uz pommes frites, ali i uz blitvu s krumpirom na dalmatinski za malo zdraviju varijantu. Naravno, u kombinaciju obavezno ulazi i tartar koji zaokružuje ovaj najdraži ručak za kraj tjedna.

 

Ako vam lignje ipak nisu prvi izbor, a želite preskočiti meso i pojesti nešto riblje, Foodie za vas priprema pohanog oslića, sabljarku na žaru, valjuške s lososom i sočnu hobotnicu a la peka koju vrijedi probati! Osim ribljih, pripremamo i mesna jela tako da svatko može pronaći nešto ukusno za svoj ručak!

Pržene lignje petkom pripremamo na lokacijama: Avenue Mall, Arena centar, City Center One East, City Center One West, Centar Cvjetni, Max City Pula i Supernova Zadar.

Ukoliko vi ne možete do nas, mi možemo do vas! Naruči lignje na posao ili na vrata svoga doma putem omiljene dostavne službe.

#foodiedailyrestaurants
#foodie