Okusi Mediterana u zagrebačkim Foodie restoranima
Pripremi se na putovanje okusima Mediterana! Od 20. do 26. svibnja u Foodie restoranima u Zagrebu pronaći ćeš specijalitete mediteranske kuhinje.
Rapsodija ribljih zalogaja
Svi ljubitelji juha na jelovniku će pronaći Kremastu riblju juhu, a osim u toplom jelu na žlicu svatko će moći uživati i u bogatom Ribljem brudetu s palentom ili Fileu grdobine u vinu.
Mesne čarolije Mediterana
Za Tjedan mediteranske kuhinje pripremili smo dvije vrste mesa – sočnu teletinu i uvijek popularnu piletinu. Crveni Rižoto s teletinom na mediteranski primamljivog mirisa oduševit će svakoga, a Teleće pečenje s koricom od začinskog bilja najbolje je kombinirati s Mišancijom kao prilogom. Osim Mišancije, za prilog će se moći izabrati i Krumpir na maslacu s mladim špinatom.
Pileći bataci sjajno idu uz krumpir i povrće na mediteranski, a u ponudi će se još naći i Piletina u umaku od komorača.
Cijene se kreću od 5,90 do 11,90 eur kako bi svatko mogao uživati u mediteranskim okusima.
Čekamo te u zagrebačkim Foodie restoranima!