Istarski tjedan - foodie

Istarski tjedan hvale vrijedan!

Dragi naši gosti,

pozivamo vas na Istarski tjedan! Uživajte u autentičnoj istarskoj kuhinji, koja je poznata po bogatstvu okusa, mirisima i jedinstvenim kombinacijama namirnica. Ova posebna ponuda traje dva tjedna, a uključuje nekoliko neodoljivih jela koja su karakteristična za Istru. Istarski žgavcet s fužima jelo je koje će vas oduševiti svojom aromom i teksturom!

Žgavcet - Istarski tjedanAko želite i nešto morsko, preporučamo vam svježu oradu sa žara. Uz savršeno pripremljeni riblji file, doživjet ćete jedinstveni okus Mediterana.

Istarski tjedan - Orada

Jedno od najpoznatijih jela istarske kuhinje je definitivno maneštra – obrok u loncu, u kojemu se kombiniraju različite vrste povrća, mahunarki i mesa, što rezultira ukusnim i zdravim jelom.

Istarski tjedan - ManeštraAko ste ljubitelj tjestenine, ne smijete propustiti pljukance s pršutom i kozicama!

Istarski tjedan - pljukanci s oršutom i kozicama

Za one koji vole meso, preporučujemo svinjski file u tartufima i gljivama. Okus tartufa savršeno se slaže s mesom, a kombinacija s gljivama stvara jedinstvenu aromu koju ćete zasigurno pamtiti.

Istarski tjedan - svinjski file

Na kraju, za pravo mediteransko iskustvo, predlažemo vam peku na morski način. Ovo jelo je pripremljeno na tradicionalni način, što će vas odvesti u čarobni svijet istarske kuhinje.

Istarski tjedan - Peka

Ne propustite priliku da isprobate ova neodoljiva jela. Posjetite nas tijekom Istarskog tjedna i doživite istarsku kuhinju na najbolji mogući način.

Vidimo se i dobar tek!