Tjedan FIT kuhinje

Hranjivo i ukusno: Foodie tjedan FIT kuhinje

Od ponedjeljka, 11. ožujka u svim zagrebačkim Foodie restoranima kreće Tjedan FIT kuhinje posvećen hranjivim i ukusnim FIT receptima. Jela ćemo kuhati do 16. ožujka, a sve detalje pronaći ćeš niže.

Budi FIT uz FOODIE

Pureća pljeskavica i trakice od tikvica jedinstvena je kombinacija bogata proteinima i nutrijentima koji će pružiti potrebnu snagu za nastavak radnog dana. Za ljubitelje piletine tu je Poširana piletina s coulisom od sušenih rajčica i badema, obogaćena kremom od sira. Ovo jelo jamči savršen spoj okusa i hranjivih sastojaka.

Piletinu smo u jelovnik uvrstili na dva načina, u prvom, već navedenom jelu je poširana, a u drugoj varijanti smo ju zapekli s rajčicom, mozzarellom i tikvicama. Ova nutritivno bogata opcija idealna je za sve ljubitelje sira.

Riblja i vege FIT opcija

Nismo zaboravili ni na obožavatelje ribe, a za Tjedan FIT kuhinje pripremili smo sabljarku u slatko kiselom umaku. Ovaj riblji specijalitet ne samo da će te osvojiti svojim okusom, već će te i opskrbiti esencijalnim omega-3 masnim kiselinama.

Vegetarijanska opcija uključuje brokulu zapečenu s mozzarellom i dodatkom umaka od kikirikija. Zanimljiva kombinacija okusa koja će tijelu pružiti potrebne hranjive tvari.

Svi obroci pripremaju se s pažnjom i koriste svježe sastojke, a osim glavnih jela u tjednu FIT kuhinje čeka te krem juha od crvene leće i raznovrsna kombinacija priloga – restani krumpir s keljom, kuhana brokula, cvjetača i mrkva, integralna riža s povrćem i grčkim jogurtom i salata slanutak s raznovrsnim povrćem i maslinama.

Cijene su pristupačne kako bi svatko mogao uživati u okusima FIT kuhinje bez opterećenja budžeta.