Danas se ruča ukusna i zdrava buča!

Prekrasna jesen obojala je cijeli grad u tople crveno narančaste tonove. Izvukli smo veste iz ormara, a osvježavajuća pića zamijenili toplim čajem i kakaom. Još jedna od pozitivnih strana jeseni kojima se veselimo su noviteti u kuhinji. Glavna zvijezda jesenske kuhinje je fina buča u svim varijantama.

Danas se ruča ukusna i zdrava buča!

Buča je idealna namirnica za zdravlje! Sadrži mnogo hranjivih tvari i vitamina, a izrazito malo kalorija. Zbog velike koncentracije alfa-linolenske kiseline (ALA) buča je odlična za zdravlje srca i snižavanje rizika od pojave bolesti.

Foodie je za sve ljubitelje jeseni pripremio tjedan jela od buče! Ručak možete započeti kremastom juhom od hokaido bundeve. Za glavno jelo pripremili smo vam pureći file na kremi od buče, a za zdravi prilog heljdu s bučom. Probajte i kremasti rižoto s bučom i vrganjima ili polpete od hokaido buče i sezama. U ponudi možete pronaći i nezamjenjivu bučnicu koju svi obožavamo.

Delicije od buče probaj na lokacijama: Avenue Mall, Arena centar, City Center One East, City Center One West, Centar Cvjetni, Max City Pula i Supernova Zadar.

#foodiedailyrestaurants
#foodie